неділя, 8 вересня 2024 р.

"Книжковий форум KyivBookFest: післясмак події". Інформування

                              У Києві вдруге відбувся книжковий форум KyivBookFest

З 5 по 8 вересня в Києві вдруге відбувся книжковий форум KyivBookFest. Фестиваль проходив у двох форматах: велика книжкова виставка-продаж та галузевий форум. Участь у заходах взяли  понад 130 видавництв, а в програмі  відбулося понад 200 подій.

Програма фестивалю цікава і  насичена.Це не тільки не сам книжковий ярмарок, а й понад 200 подій, зокрема, літературні зустрічі, презентації, автограф-сесії, поетичні читання, дитяча програма, а також музичні виступи від резидентів Культурного Десанту Orchestra 59 і Remez, "Братів Гадюкіних" і етно-рок гурт "Вій".

Усі охочі могли отримати запрошення на події KyivBookFest 2024 за донат. Організатори оголосили благодійний збір.

Організатори збирали кошти на програму Спільноти Української Реформації “Військо Читає” та планують закупити близько 7000 книжок для бібліотек військових навчальних закладів. 

Це знакова подія для любителів книжок та літератури, що відбуласяся у Києві. Фестиваль зібрав разом авторів, видавців, перекладачів та читачів для святкування книжкової культури.

Атмосфера фестивалю сповнена захоплення та натхнення, адже на нього з'їжджаються як відомі літератори, так і нові голоси літературного світу. Відвідувачі мають можливість поспілкуватися з авторами, відвідати презентації нових книг, взяти участь у майстер-класах та панельних дискусіях. Книжкові стенди рясніють новинками та класикою, а видавці активно діляться своїми планами та проєктами.

Читання на фестивалі — це не просто процес, а справжня насолода. Затишні куточки для читання, де можна відпочити з книгою, слухання уривків від авторів, літературні читання на сценах — все це сприяє зануренню в світ літератури.

Фестиваль став чудовим майданчиком для пошуку нових авторів, нових ідей та натхнення, адже кожен знайде тут щось для себе — від дитячих книг до наукової літератури.

Немає коментарів:

Дописати коментар