четвер, 23 листопада 2023 р.

"Ярослав Карпець. Книга "Self-Harm. САМОПОШКОДЖЕННЯ". Презентація книги

Сьогодні  було презентовано нову книгу "Self-Harm. САМОПОШКОДЖЕННЯ", яку написав і презентував автор - Ярослав Карпець.

    Карпець, Я. Self-Harm. Self-Harm. Самопошкодження: повість/ Ярослав Карпець. - Київ: Ліра-К. -  2023. - 202 с.


  Під час повномасштабного вторгнення сотні тисяч дітей були викрадені, депортовані окупантами або насильно всиновлені на території рашистської федерації. Згідно міжнародного права та Конвенції про геноцид 1948 року – це навмисна політика, метою якої є знищення всієї або частини цільової групи — у цьому випадку української нації через її дітей. Це глобальна проблема для української держави, адже діти – це наше майбутнє, а їх повернення – це святий обов’язок кожного громадянина України. На чужині діти й підлітки опиняються у ворожому середовищі, їх одурманюють шкідливою для психіки ідеологією “русскава міра”. Та все починалось ще до 2022 року, ще до чорної дати в новітній українські історії куратори з ерефії розпочали жахливі експерименти-ігри з підлітками в Інтернеті. Мета у них одна: знищити майбутній цвіт української нації.Ця книжка має соціальну мету: розповісти про так звані групи смерті і й убезпечити підлітків від користування ними. Якщо бодай одне життя ця книга врятує, автор уважатиме свою місію виконаною. Розраховано на широке коло читачів

Довідка про Ярослава Карпця.

Ярослав Карпець (псевдонім Яр Левчук, нар. 23 липня 1988, Київ, Україна) — український письменник, журналіст, критик. Член Національної спілки журналістів України та Національної спілки письменників України.

Народився 23 липня 1988 в Києві.

2010 — закінчив факультет української мови та літератури, зарубіжної літератури та історії Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова.

2013 — закінчив курс акторської майстерності в театрі “МІСТ”.

Член НСЖУ та НСПУ.

Друкувався: "Сільські вісті", "Українське слово", "Друг читача", "Українська літературна газета", "Шлях перемоги", "Буквоїд", "Культурний тренажер", "Інша література", "Укр. Літ", "Філео+логос", "Літера_Днепр", "Глобус", "Культреванш", "Перехрестя", "Сонячне гроно", "Протуберанці слова", "Гучні імена", "МЕГАЛИТ", "Автура", "АртВертеп", "ZAXID.NET", "Сумно. Ком", "Літературний форум", "Дивосвіт", "Коронація слова", "findbook", "Експедиція XXI".

    Цей захід пройшов з учнями 9 і 10 класів середньої школи  № 12. Презентація пройшла жваво з іграми у три команди. Суть гри полягала у зображенні такого явища, яке називається самопошкодження , обговорювали дії психологічної допомоги людині, яка потрапила у складні життєві обставини. Школярі проявили велику емпатію, дуже емоційно сприйняли тему обговорення, яка актуальна в нашому сьогоденні та зацікавились книгою.





Презентація завдання однієї з команд.


Наша книгозбірня поповнилася 2-ма примірниками книги. Тепер цю книгу мають і відділ для дорослих і відділ для дітей.


Немає коментарів:

Дописати коментар