вівторок, 16 травня 2023 р.

"Творчі зустрічі з письменницеюТетяною Винник". Презентації книжки "Пригоди Талалайка"

Зустрічі з письменницею відбувалися  у Бібліотеці середньої школи №12 за організації Бібліотеки сімейного читання імені Олеся Гончара у творчій атмосфері. Їх було дві: для учнів 1-4 класів та для учнів 5-х класів.
«Дитячою літературою захопилася в ранньому дитинстві. Хоча виховую сина Богдана, але в душі й досі відчуваю себе дитиною, – розповідає Тетяна. – Цікавлюся міфологією, психологією, квіткарством. Люблю готувати і подорожувати».

Тетяна Винник

Авторка поетичних збірок «Золотоноша» (2003), «Гетсиманська молитва» (2005), «Самоспалення дерева» (2008), за яку отримала Ґрант Президента України для творчої молоді та премію «Благовіст» (2009). Авторка дитячих повістей «Відлуння нашої хати» (2015) – відзнака «Dnipro-Book-Fest» та Всеукраїнського конкурсу «Краща книга України», «Добрик і його пригоди» (2019), п’єси для дітей «Метелик і Свічка».

Лауреатка Міжнародної україно-німецької премії імені Олеся Гончара (2003), конкурсу «Рукомесло» (І місце) за переклади американської поетки Сильвії Плат (2009), дипломантка конкурсу «Коронація слова» в номінації «Пісенна лірика про кохання» (2010), у номінації «П’єси для дітей» – «Метелик і свічка» (2010) та в номінації «Кіносценарій» для дітей «Відлуння» (2010), дипломантка премії «Смолоскип» (ІІІ місце) за роман для дітей «Пригоди безіменного пса» та конкурсу «Мандрівник часу» за казку «Метелик і вишнева пелюстка». Лауреатка «Корнейчуковської премії» (2013, 2018).
Тетяна Винник презентувала нову свою книгу  "Космічна пригода Талалайка" і розповіла дітям про історію написання книжки і познайомила дітей з іншими своїми книжками.


























 

Немає коментарів:

Дописати коментар