пʼятницю, 18 грудня 2020 р.

Наші дипломанти. Про переможця конкурсу



   В грудні  ніч є чарівна, яку з нетерпінням чекають усі діти. Заздалегідь пишуть листи, просять в них подарунків для себе і обіцяють бути чемними. Хтось слухняний протягом усього року, вчиться гарно, допомагає дорослим, молиться щовечора і просить миру та доброї долі усім. 
   Малий і старий знає про нього. Щороку приходить він у кожний дім з миром і дарунками. Для маленьких стає чарівною казкою, коли невидимо з’являється вночі і кладе під подушку такі бажані гостинці. Виростають діти — і добра казка зникає, а Миколай залишається.
Святого Миколая люди люблять, бо він – захисник усіх бідних, і знедолених. Найбільше люблять і шанують його діти. Для них він – почесний охоронець і завжди приходить з подарунками. Святий Миколай є другим після Бога заступником людей від усіх лих і нещасть. Все життя він ніс людям добро і милосердя. Він опікується не тільки людьми, а й дикими звірами.
   Готуючись до свята ми організували конкурс на виготовлення мішечків для подарунків до Дня Миколая, адже бібліотека - це місце для творчості та фантазії.


Немає коментарів:

Дописати коментар