пʼятницю, 15 травня 2020 р.

Розвиваємо логіку у дитини



15 травня світ відзначає Міжнародний день сім'ї.
  Міжнародний день сім’ї встановлений Генеральною Асамблеєю ООН у 1993 році і відзначається щорічно 15 травня (резолюція A/RES/47/237 від 20.09.1993 р.). Встановлення цього дня покликане звернути увагу громадськості різних країн на численні проблеми сім’ї. На думку Генерального секретаря ООН Кофі Аннана, коли зневажаються основні права однієї сім’ї - єдність всієї людської сім’ї, членами якої вони є, перебуває під загрозою.
  Народна мудрість українського народу говорить «Сім’я без дітей як хата без дверей», «Сім’я без дитини як Україна без калини».
  Діти -- це важливо і вони потребують уваги та всебічного виховання. Сьогодні ми інформуємо про книгу з розвитку логічного мислення у дітей дошкільного віку. Адже, уміння логічно мислити — незамінне, адже завдяки йому можна знаходити вихід з важких ситуацій, прораховувати свої дії на кілька кроків вперед, передбачати різні пастки, знаходити коротший шлях до успіху.
Побутує думка, що логіка властива тільки тим, в кого так званий «математичний склад розуму», а от «гуманітарії» з логікою не дружать. Проте це абсолютно не так. Логічне мислення може розвинути та вдосконалювати будь-хто.
   Людина, яка здатна мислити логічно, може на підставі наявної у неї інформації (нехай навіть розрізненої і неточною), зробити правильний висновок і таким чином докопатися до істини.  Тому так важливо, щоб дитина з раннього віку навчалася логічному мисленню.
     Пропонуємо відео перегляд книги.


Немає коментарів:

Дописати коментар