неділю, 29 березня 2020 р.

СВІТ дитячої преси: орієнтир



Дитячі журнали

    Щомiсячний яскраво ілюстрований журнал, друкує казки, вiршi, пiзнавальнi оповiдки, саморобнi iграшки. Проводить конкурси серед читачів, вiтає їх з днем народження. Вмiщує сторiнку для батькiв.


      Захопливий журнал для дівчаток від 8 років допоможе опанувати різні техніки рукоділля. Квіти з паперу, ниток, тканини, вітальні листівки, вироби з бісеру, власноруч виготовлені подарунки для рідних і друзів тощо. Майстер-класи, смачні рецепти, поради, конкурси, призи.

   
  Щомісячний науково-популярний природничий журнал-путівник у світ науки для дітей та юнацтва. Поринувши у захоплююче читання матеріалів рубрик "Наука і техніка", "Жива природа", "Земля і Всесвіт", "Проекти КОЛОСКА" ти довідаєшся більше про себе та навколишній світ.



   Улюблений журнал дошкільнят і молодших школярів. Незамінний помічник дбайливих батьків і творчих педагогів. Легко навчає та розвиває інтелект, мовлення, креативність. У кожному номері — наліпки для виконання завдань. Безоплатні електронні додатки. 


     В «Однокласнику» поєднують освітню, пізнавальну та розважальну тематики. Значну частину друкованого видання займають статті активних читачів. У журналі неодноразово проводили конкурси серед читачів, найпопулярнішим з яких став «Твій погляд» — серед юних журналістів у номінаціях «Текст» і «Фото». А також, пригоди, поради, тести, розваги, конкурси, постери.





  Розважально-пізнавальний журнал на національно-християнських традиціях та ідеалах. Для дітей молодшого шкільного віку.
      У свіжому номері дитячого пригодницького, пізнавального й патріотичного журналу «Крилаті» за березень-квітень вміщені надзвичайно цікаві публікації, які з великим задоволенням читатимуть і діти й дорослі.

      Розпочинається це число зі сторінки про дивовижний палац Шенборгів поблизу Мукачева, про який написала Марина Єщенко. У замку 52 кімнати (як тижнів у році) і 12 входів (як місяців у році) і ще багато цікавезного.

Є у «Крилатих» рубрика «Наша історія», у якій представлений і адаптований для дітей матеріал про Карпатську Україну, і «Поетична сторінка» із дотепними віршами Анатолія Камінчука, Марії Морозенко та Тетяни Винник (оформила сторінку Світлана Старостенко) , і «Будь кмітливим» – кросворди та ребуси, які підготувала Ольга Устимко (тут – велике поле для розвитку мислення).



     Для дітей від 6 років: пригоди, подорожі, комікси, кросворди, найкращі літературні твори, ігри та призи. Дитина прагнутиме пізнавати світ!
     Улюблений розважально-пізнавальний журнал для малят і школярів, батьків та вчителів. Цікава та корисна інформація: захоплюючі мандрівки у таємничий світ природи; казки та легенди; конкурси та вікторини; дитяча пошта; адреси для листування; смачні рецепти з "Веселої кухні"; узори для вишивання; іграшки-саморобки; ігрові завдання з вивчення англійської мови, кросворди, гумор тощо. Щономера: 100 подарунків для дітей і батьків, спеціальні призи для дитячих бібліотек.
Ці журнали є в нашій бібліотеці.

Якщо вас зацікавили ці журнали і ви захотіли їх прочитати, чекаємо на вас після закінчення карантину в бібліотеці імені Олеся Гончара

Підготувала Усачова О. 

Немає коментарів:

Дописати коментар