вівторок, 1 жовтня 2024 р.

"Бібліотека для всіх". День відкритих дверей.

Наприкінці вересня осінь дарує нам своє неповторне свято – Всеукраїнський день бібліотек, яке відзначається 30 вересня.

30 вересня 2024 року у Бібліотеці сімейного читання імені Олеся Гончара (вул. М. Шепелєва,13)  пройшов захід - День відкритих дверей "Бібліотека для всіх". У цей день ми приймали наших читачів з нагоди професійного свята бібліотекарів і бібліотек. Зокрема,  для людей з інвалідністю була організована екскурсія по бібліотеці, а також, відбулися голосні читання книги про етикет та поведінку Оксани Сенатович "Пані Будьласка та вуйко Пампулько. Оповідання. Вірші" після яких провели обговорення книги. Обговорення пройшло чудово, всі натхненно обговорювали прочитане: емоційно та натхненно.










Книга – це одне з найбільших чудес, створених людиною. Книги відкривають нам світ, допомагають уявити минуле, зазирнути в майбутнє. 

Книга і бібліотека невіддільні частинки одного цілого  Це чарівне місце - це простір, з особливою енергетикою, настроєм, затишком. Ніщо не може замінити спілкування з книгою. Саме восени у книгозбірні по-особливому затишно, тихо і тепло. Ця атмосфера чарує всіх. Це також місце, де можна поспілкуватися з друзями, провести цікаву зустріч, взяти участь у культурних заходах для дітей та дорослих. 

Щирі, теплі привітання з нагоди свята лунали в цей день від читачів та друзів бібліотеки. Кожен, хто прийшов до бібліотеки мав можливість дізнатися багато цікавого, ознайомився з книжковим фондом бібліотеки, відвідав кімнату-музей "Світлиця Олеся Гончара" та народознавчу світлицю "Калина". 

Ми завжди чекаємо своїх читачів, двері бібліотеки завжди гостинно відчинені для всіх. Адже бібліотека - це місце, де кожен може знайти свою територію мудрості, творчості та дозвілля. 

Немає коментарів:

Дописати коментар