четвер, 14 грудня 2023 р.

Гурток малювання "Малюємо дрони"

Дехто вважає роботів чимосъ фантастичним, проте ці машини вже давно стали невід’ємною частиною життя людей. Натрапити на них можна повсюдно:
удома й у лікарні, на виробництві й навітъ у школі  і особливо, вони потрібні ЗСУ.
Трохи історії. Ще з десяток років тому дрони або квадрокоптери використовувалися виключно урядом і армією для вирішення специфічних завдань. Безпілотні літальні апарати мали дуже складну систему керування й застосовувалися в поліції, МНС, армії як універсальний засіб спостереження.

Дрони з безпечної відстані могли знаходити лісові пожежі, виявляти заворушення в місцях масового скупчення людей, спостерігати за спортивними заходами, допомагаючи вести відеорепортажі. Окремі моделі використовувалися для доставки вантажів або навіть як летальна зброя.

Із 2017 року квадрокоптери стають цілком звичайним явищем і в більш «мирних» сферах. Сила-силенна комерційних застосувань дронів, вони корисні в таких галузях, як-от: сільське господарство, телебачення, будівництво й нерухомість, туризм.

Діти-читачі задають питання про дрони і після прочитання і перегляду книги вирішили намалювати дрони і подарувати ці малюнки нашим захисникам із ЗСУ.


Це результат маленьких художників









 



Немає коментарів:

Дописати коментар