понеділок, 4 грудня 2023 р.

«Для наших ЗСУ». Концерт- інтенція

    Сьогодні відбувся патріотичний захід - концерт-вітання для наших ЗСУ.



  




    В заході приймали активну участь учні молодших класів середньої школи №12. Вони прослухали концерт патріотичної музики за участі Христини Матвієнко – виконавиці власних музичних композицій для кларнета і познайомилися з книжковою виставкою "Україна зможе, Україна переможе", яка вшановує наші ЗСУ та їх внесок в захист та оборону України. 

Христина Матвієнко

Починаючи з 1993 року, 6 грудня в Україні відзначається професійне свято військових – День Збройних сил України. Пов’язане воно з першим формальним узаконенням збройних формувань нової держави – прийняттям у цей день 1991 року двох законів: “Про Збройні Сили України” та “Про оборону України”.
    Україна зараз переживає тяжкі часи. В Україні війна. Воїни ЗСУ боронять нашу землю, бо солдатом не народжуються, а стають.Готовність стати на захист своєї землі, сім'ї, своєї свободи вибору- дуже важлива цінність. Всіх нас об'єднують і надихають наші герої та  символи - Пес Патрон, наші Котики, котики ЗСУ та домашні тваринки , які допомагають нашим захисникам  на лінії вогню.
Хто тримає цей район?
Пес Патрон, пес Патрон
Хто крутіший за iPhone?
Пес Патрон, пес Патрон

    Діти отримали задоволення від прочитаного уривка з книги про песика Патрона і виявили бажання привітати військових ЗСУ, намалювавши вітання-малюнки.






Немає коментарів:

Дописати коментар