середу, 25 березня 2020 р.

Карантин і цікава книга


З анотації: «Чи любите ви Сіменона?» і «Потворні ляльки» були дебютними у творчості письменника і журналіста Олександра Винокурова у жанрі гостросюжетного роману. Він узяв участь в анонімному конкурсі таких творів (2001 рік) – і переміг, обійшовши понад 250 інших авторів, які запропонували також свої детективи. Згодом з’явилися нові гостросюжетні твори Олександра Винокурова, і знову був успіх у читачів. Та ці були найпершими! Читач нізащо не здогадається, хто ж все-таки здійснив злочин – інтригу майстерно закручено за всіма правилами детективного жанру».
Винокуров,О. Потворні ляльки: повісті/ Олександр Винокуров.--Київ: АВІАЗ, 2018.--304с.
 Повість «Чи любите ви Сіменона?
"-- Володимире Матвійовичу, всяке у нас було. І рушники зникали, і ковдри, але щоб крали рукавички в яких я чищу унітази,--до такого ще не доходило."
Гостросюжетна лінія вихиляється як гірська дорога. У повісті головний герой весь час звертається до детективів Ж. Сіменона, весь час відчуваться інтрига, читач прагне дізнатися хто вбивця?
Повість "Потворні ляльки".
У самій назві криється загадка. А все дуже просто, прочитавши ви зрозумієте і дізнаєтесь про трагедію дитини -- дорослої жінки.
РАДИМО ПРОЧИТАТИ, ПОДІЛИТИСЯ ДУМКАМИ ПРО КНИГУ.
ЦЯ КНИГА Є В НАШІЙ БІБЛІОТЕЦІ 😉.

Немає коментарів:

Дописати коментар