четвер, 13 лютого 2020 р.

Бібліотека прийняла участь у конкурсі

  КОНКУРС "Охорона праці очима дітей"


Це роботи наших читачів, які стали переможцями бібліотечного етапу: Валерія Чекман  (гімназія-інтернат 13) Ксюша Голінко, Лія Убілава (учениці сш 12).



Відповідно до «Положення про проведення Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» Державна служба України з питань праці спільно з Редакцією журналу «Охорона праці» організували проведення ІX Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» – 2020.
Конкурс присвячений Дню охорони праці, який щорічно відзначають 28 квітня – у Всесвітній день охорони праці.
Метою заходу є привернення уваги кожної української родини до охорони праці на виробництві, усвідомлення цінності власного життя та здоров’я і життя та здоров’я оточуючих. Завдяки конкурсу діти проявляють свої творчі здібності й обдарування, цікавляться майбутньою професією, дізнаються про те, що таке безпечна здорова праця.

До участі запрошують учнів середніх ЗНЗ, коледжів, училищ, зокрема й художніх, позашкільних навчальних закладів віком від 6 до 17 років.

Учасників розподілено по трьох вікових групах:
перша група – віком від 6 до 10 років;
друга група – віком від 11 до 14 років;
третя група – віком від 15 до 17 років.

Конкурс складається з двох етапів:

І етап Конкурсу: жовтень 2019 року – лютий 2020 року: відбіркові регіональні
тури. На цьому етапі учасники надсилають свої роботи до територіальних органів Держпраці (у Київській області – це Головне управління Держпраці у Київській області).
ІІ етап: березень – квітень 2020 року: фінал та оголошення переможців.
Переможців І та ІІ туру всіх вікових груп буде нагороджено цінними подарунками.


Немає коментарів:

Дописати коментар