середу, 6 листопада 2019 р.

ІНТЕГРОВАНИЙ УРОК У БІБЛІОТЕЦІ

   Урок на тему "КНИГА -- ТВОРЧІСТЬ, ШКОЛА -- БІБЛІОТЕКА", присвячений Дню української писемності та мови проходив у формі захисту творчих робіт учнів 5-А і 5-Б гімназії - інтернату 13 у рамках літературного проєкту "У світі казки чарівної". Модератори: Сватко Г.В., Труцуненко Н.М. 

    Всі присутні затамувавши подих поринули у чарівний світ Планети Смугастиків разом з головним героєм казки Котом Максимом (Софія Лисиця "Кіт Максим на Планеті Смугастиків"), мандрували класами зачарованої гімназії з Кішкою Сметанкою (Назар, казка "Сметанка"), переживали пригоди разом з Котом Пухляшиком (Злата, казка "Летючий кіт"); фантастично подорожували з головними героями Собачкою Тільяною (вона співає)  та Канаркою Калісі, Мишкою Шустряшкою і Дівчинкою та раділи їх об'єднанню (Ангеліна Яблонська "Супер п'ятірка").

    Вихованці гімназії-інтернату написали дуже цікаві казки, оформили їх у книжечки і  намалювали до них ілюстрації. Твори дуже цікаві: всім присутнім (дітям і дорослим) забажалося дізнатися прочитати ці казки і дізнатися чим усе закінчилося.

    Заключна частина заходу -- презентація нових книг "НОВІ КНИГИ: ПРИГОДИ, КАЗКИ".















Немає коментарів:

Дописати коментар