вівторок, 29 жовтня 2019 р.

"Жовте" свято

      Відбулося гарбузове свято  " ЖОВТЕ ДИВО" на прохання читачів: розважалися і читали про страви української кухні з гарбуза, ділилися рецептами по приготуванню страв з гарбуза, читали про лікувальні властивості гарбуза...



Наука про гарбуз:
Атлас з анатомії рослин (рослинна клітина, тканини, органи) : навч.
посіб. для студентів вищих навчальних закладів / А. Г. Сербін, Л. С. Картамазова, В. П. Руденко, Т. М. Гонтова. – Х. : Колорит, 2006. – 86 с.
                      Громовик, Б. П. Фітокосметика: довідник / Б. П. Громовик, О. Л. Гром.
– Львів: Світ, 1994. – 136 с.
                     Данников, Н. И. Основные лекарственные средства народной медицины / Н. И. Данников. – М. : ИКТЦ «ЛАДА», 2011. – С. 194–208.
                     Дахно, І. С. Лікарські рослини у ветеринарній медицині / Г. П. Дахно, І.
С. Дахно // Вісник Сумського національного аграрного ун–ту. – 2010. – Вип.
3 (26). – С. 39–41.
                     Дудченко, Л. Г. Пищевые растения–целители / Л. Г. Дудченко, В. В.
Кривенко. -- 2–е изд., доп. и перераб. – К. : Наук. думка, 1988. – С. 33–36.



Немає коментарів:

Дописати коментар